Udrea: Turistii reclama neconcordante intre serviciile platite si cele primite

Ministrul turismului, Elena Udrea, a declarat sambata ca turistii sositi pe litoral reclama indeosebi neconcordante intre produsele si serviciile achizitionate si cele prestate efectiv, dar si zgomotul de la terase si cluburi.


"Datorita afluxului de turisti pe litoralul romanesc, a crescut si numarul celor care apeleaza pe Tel Verde, serviciul gratuit pus la dispozitie de Ministerul Turismului pentru turisti si care reclama indeosebi neconcordante intre produsele si serviciile achizitionate si cele pe care le gasesc aici si le sunt prestate efectiv.

De asemenea, reclama zgomotul care ii deranjeaza noaptea, zgomotul care provine de la terase, de la cluburile care functioneaza pe perioada noptii si care continua sa nu isi modereze zgomotul in functie de normele de mediu aprobate la acest moment", a declarat sambata Elena Udrea, intr-o declaratie de presa, in statiunea Mamaia.

Potrivit ministrului turismului, in urma controlului, reprezentantii ministerului au verificat in acest weekend aproximativ 100 de unitati de turism, printre care unitati de cazare, de alimentatie publica, plaje si unitati de agrement, dintre care au fost sanctionate contraventional 26 si s-au aplicat amenzi in valoare totala de 66.000 lei.

"Litoralul este plin, este soare afara si sigur ca datorita supraaglomerarii litoralului ne-am gandit ca in aceasta perioada sa intensificam controalele pe care reprezentantii Ministerului Turismuluile le desfasoara pe litoral.

Astfel, am incercat sa verificam in special in aceasta perioada organizarea plajelor si, de asemenea, situatia calitatii serviciilor care sunt prestate catre turisti, deoarece, asa cum stiti si dumneavoastra, in acest weekend sunt peste 120.000 turisti pe litoral, se asteapta sa se ajunga chiar la 150.000", a explicat Udrea.

Potrivit datelor centralizate si transmise sambata de Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului - Litoral, 120.023 turisti sunt inregistrati sambata pe litoralul romanesc.

Datele arata ca 114.448 turisti sunt romani, iar 5.575 sunt straini.

Parteneri : www.reklama360.ro


Sursa:
Bloombiz

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu uita sa zici si prietenilor tai de aces blog.