Reguli Noi pe litoralul Romanesc: "Nu e voie cu cearsaful intre sezlonguri!

Turistii care merg in Mamaia si indraznesc sa-si aseze cearsaful sau prosopul intr-o zona a plajei in care se inchiriaza sezlonguri sunt anuntati de agentii de paza ca "nu e bine ce fac" si chiar ca exista o lege care le interzice acest lucru.



Au patit-o doi turisti din Galati, care au fost alungati cu injuraturi. Asta desi, sustin oamenii, ar fi vorba de o plaja publica. Iar panourile nu precizeaza faptul ca turistii nu au voie sa stea pe cearsafurile proprii, ci interzic amplasarea altor sezlonguri sau umbrele.

Filmarea, trimisa de un utilizator www.stirileprotv.ro dovedeste ca aceasta practica este ceva curent in statiunea Mamaia.

Totusi, turistii ar trebui sa ia in calcul si alte aspecte: cea mai mare parte a plajelor a ramas la cei care au licitat pentru ele. Acestia pot actiona ca veritabili proprietari, pe o perioada determinata de timp, insa. Adica, pot face propriile reguli, cata vreme au un contract valabil.

Exista, apoi, o a doua categorie: plajele nelicitate, dobandite de hotelieri. Si acestia, la randul lor, pot actiona ca proprietari.

In fine, a treia categorie o reprezinta plajele comunale. Indiferent de statutul respectivei fasii de nisip, insa, comportamentul agentilor de paza este de condamnat.................

Afla mai multe despre acest subiect pe ProTv

Parteneri : Cazare Brasov

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu uita sa zici si prietenilor tai de aces blog.