Marea Galilee sau Gradinile din Bahai sunt atractiile Israelului

Marea Galilee sau Gradinile din Bahai  sunt atractiile Israelului

Israelul este o tara despre care avem deseori senzatia ca stim totul din Biblie, de la buletinele de stiri sau din anecdotele cu evrei. In realitate, acest petic de pamant inseamna mult mai mult decat atentatele sau pelerinajele din Ierusalim. Odata ajunsi aici ca turisti nu trebuie sa ratati Marea Moarta, cu renumitele sale namoluri si tratamente de spa, Muntele Sion, incredibilul oras Haifa, Gradinile suspendate din Bahai, Marea Galilee ori faimoasele chibuturi din desertul rosu si stancos. Insa oriunde v-ati afla, cand intrati intr-un restaurant nu uitati sa mancati „cuser”. Asta inseamna ca, in cadrul aceleiasi mese, nu trebuie amestecate produsele lactate cu cele din carne. Adica dimineata se mananca numai branzeturile si la pranz si cina doar preparatele pe baza de carne. Aproape toate tricourile din Israel sunt inscriptionate in alfabetul specific. Inainte de a cumpara ceva, intereseaza-te ce mesaj vei avea pe piept. Altfel risti sa porti inscriptii de genul: „Parcarea chibutului Yotvata” sau „David, regele regilor”. E pe bune, dar nu stiu daca te reprezinta… In Ierusalim lasa harta acasa si mergi musai cu un ghid. Densitatea de obiective turistice este incredibila. Chiar daca stai si o saptamana risti sa te pierzi in amanunte si sa ratezi lucruri cu adevarat impresionante. Bazarul este plin de suveniruri, de la bijuterii la haine si obiecte de cult. Pe Via Dolorosa, strada pe care si-a purtat Iisus in spate Crucea catre Golgota, preturile sunt aproape duble. Cele mai ieftine lucruri le luati de la vanzatorii palestinieni, din zonele periferice ale bazarului. Obiectele de cult, hainele de duzina si bijuteriile din metale nepretioase au preturi la jumatate, comparativ cu aceleasi produse ale negustorilor evrei. La hainele din piele insa, la incaltaminte si la bijuteriile din metale pretioase, palestinienii trag uneori tepe de zile mari… Dintre agentiile specializate in pelerinaje si vacante in Tara Sfanta recomandam Paralela 45 (www.paralela45.ro) si Marshal (www.marshal.ro).

Parteneri : Cazare Brasov

Sursa : www.financiarul.com

Blue Air a realizat afaceri in crestere cu 17% in S1, insa profitabilitatea sufera

blue air,afaceri 6 luni,profitLinia aeriana Blue Air a inregistrat afaceri in crestere cu 17,5% pana la 238 mil. lei (peste 56 mil. euro) in primul semestru al acestui an, comparativ cu perioada similara a anului trecut, insa profitul este aproape inexistent, conform companiei.
Compania a inregistrat 540.000 de pasageri in perioada amintita, in crestere cu 27%, fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand 425.000 pasageri au zburat cu linia low cost, potrivit reprezentantilor Blue Air.

Compania aeriana estimeaza o crestere de 40% a cifrei de afaceri pe anul in curs, comparativ cu 2008, la 170 milioane euro, si 1,7 milioane pasageri transportati.

Parteneri : Cazare Brasov

Sursa : www.dailybusiness.ro

J'Info Tours renunta pentru o perioada la zborurile charter catre Mallorca

j'info tours,zboruri charter,mallorca,anulare
Agentia de turism J'Info Tours a decis inchiderea lantului de zboruri charter catre Palma de Mallorca, pe fondul atentatelor teroriste de saptamana trecuta, au declarat reprezentantii companiei.
Charterele spre Mallorca erau operate de J'Info Tours de 6 ani din Bucuresti, iar din Timisoara din 2005 pana in 2008, cu frecventa o data pe saptamana.

"Reluarea zborurilor charter va fi facuta cand destinatia va recupera siguranta", mai spun reprezentantii J'Info Tours.

Clientii care alesesera un sejur in Mallorca pentru august sau septembrie li s-au propus o alta destinatie - Barcelona, Costa Brava - Maresme, Tenerife sau Antalya.

CIrca 190 turisti care aveau vacante cumparate in Mallorca pentru august si septembrie s-au reorientat spre alte destinatii si nu s-au inregistrat cereri pentru returnarea banilor.

Agentia de turism estimeaza pentru 2009 o crestere a cifrei de afaceri cu 15%, spre 37 milioane de euro.

Parteneri : Cazare Brasov

Sursa : www.dailybusiness.ro

Austrian Airlines a inregistrat pierderi de 166 mil. euro in S1

austrian pierderi,s1

Austrian Airlines, compania aeriana care urmeaza sa fie preluata de Lufthansa, a inregistrat, la nivel global, pierderi de 166 mil. euro in primul semestru al acestui an, potrivit presei internationale.

Pierderile inregistrate in primele 6 luni din 2009 sunt mai adanci decat cele din perioada similara a anului trecut, cand s-a inregistrat un minus de 48,7 mil. euro.

In cel de-al doilea trimestru, linia aeriana a avut pierderi de 78 mil. euro, in comparatie cu un profit de 11 mil. euro in perioada similara a anului trecut.

Parteneri : Cazare Brasov

Sursa : www.dailybusiness.ro

“Jos palaria”, cu romani de succes din afara tarii, la ProTV International

Monica Dascalu ii invita pe romanii stabiliti in strainatate sa ia parte la campania „Jos palaria”, care, din acest weekend, devine... internationala!

Monica Dascalu

In fiecare sambata, de la ora 17.20, prezentatoarea Stirilor ProTV de la ora 17.00 si a emisiunii „Weekend cu Monica Dascalu” le prezinta telespectatorilor ProTv International o multime de story-uri si tot atatea motive sa fie mandri ca sunt romani, indiferent in ce colt al lumii s-ar afla.


Fiecare saptamana va insemna la ProTV International o noua poveste de viata, un alt nume romanesc de care se leaga o reusita dincolo de granitele Romaniei si un alt exemplu pozitiv prin care traditiile si obiceiurile romanesti sunt pastrate si promovate in societati diferite.

Afla mai multe despre acest subiect pe ProTv

Parteneri : Cazare Brasov

139 de milioane de euro! Atat ne costa sa scapam de algele de pe litoral!

Vrem sa scapam de algele care invadeaza plajele anual si ne alunga turistii? Se poate, desigur, dar costa cam 139 de milioane de euro. Autoritatile spun ca solutia ar fi sa construiasca diguri subacvatice, pacat ca nu au aceasta suma fabuloasa.



Ar fi totusi o sansa. Sa cerem fonduri europene. Pana sa faca insa cineva dosarul, induram mirosul de putreziciuni si ne imaginam ca asa e aerul de la mare.

Plaja de la intrarea in statiunea Mamaia este pustie. Algele si scoicile intrate in putrefactie iti muta nasul din loc.

Afla mai multe despre acest subiect pe ProTv

Parteneri : Cazare Brasov

Ne-am bucurat de un pret bun si ne-am trezit intr-un hotel dezgustator

Sunt vorbele unor romani intorsi din vacanta in Turcia, pe care o asteptau de un an. Turistii povestesc ca in camerele de patru stele, in care aveau rezervari, au gasit igrasie, mizerie si angajati neingrijiti.



De nervi, au cerut sa fie cazati in alta parte, iar acum isi cer banii inapoi. Pe principiul cat dai atata face, doua femei au platit agentiei Paralela 45 cate 295 de euro pentru o vacanta de 7 zile in Antalya, la un hotel de 4 stele in regim all-inclusive.

Cand au ajuns la destinatie, femeile spun ca li s-au taiat picioarele. Erau 50 de persoane in tot grupul si au asteptat se pare ore bune pana cand au primit cheile de la camere. Dupa ce s-au cazut au mai suferit un soc.........

Afla mai multe despre acest subiect pe ProTv

Parteneri : Cazare Brasov

Compania aeriana Lufthansa vinde bilete cu "garantie de timp frumos"

Compania aeriana germana Lufthansa, afectata de scaderea cererii pe timp de criza, s-a angajat miercuri sa-si despagubeasaca pasagerii catre 36 destinatii turistice in caz de vreme urata, relateaza AFP, potrivit NewsIn.


"In cazul in care precipitatiile strica visul unui sejur insorit", Lufthansa vrea sa "insenineze atmosfera", prin acordarea a 20 euro de persoana pentru fiecare zi, arata un comunicat al companiei.

Compania germana a avut grija se explice ce se va considera o zi ploioasa. Va trebui ca precipitatiile sa depaseasca 5 milimetri pe metru patrat.

Vor fi rambursate numai zece zile ploioase, echivalent cu 200 euro pe bilet.

Aceasta "garantie de timp frumos" va fi valabila gratuit pentru zborurile din perioada 1 septembrie-31 octombrie, cu intoarcerea pe 8 noiembrie cel tarziu, catre mai multe destinatii din sudul Europei (Madrid, Barcelona, Lisabona, Roma, Venetia), catre Marsilia si Nisa in Franta, precum si catre mai multe orase din America de Nord, Africa si Emiratele Arabe Unite.

Garantia este valabila numai pentru biletele rezervate pana la 18 august.

Parteneri : Cazare Brasov

Sursa: Bloombiz

Eximtur a incasat peste 1,2 milioane lei din tichete de vacanta

Agentiile de turism Eximtur au comercializat pana in 2 august 2009 sejururi achitate cu tichete de vacanta in valoare de peste 1,2 milioane lei, a comunicat miercuri compania, citata de NewsIn.


"Sunt deja peste 900 de familii care au plecat in vacanta prin agentia noastra datorita tichetelor de vacanta.

Angajatorii au inteles ca oferirea de tichete de vacanta in locul primelor ii avantajeaza atat pe ei, cat si pe angajatii lor.

Nu in ultimul rand, se asigura si grad de ocupare pentru hotelurile de 2 si 3 stele de pe litoral si din statiunile balneo-montane", a spus directorul general al Eximtur, Lucia Morariu.

Reprezentantul agentiei de turism a declarat, la inceputul lunii iulie, pentru NewsIn, ca Eximtur a inregistrat in primele sase luni ale anului o scadere a vanzarilor cu circa 25% si o diminuare a cifrei de afaceri cu aproximativ 20%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

"Vanzarile pentru destinatiile interne au scazut in primele sase luni ale anului cu circa 15% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce pe destinatiile externe vanzarile s-au diminuat cu apoximativ 25%.

Cifra de afaceri s-a redus cu 20% fata de nivelul inregistrat in semestrul intai al anului trecut.

Speram sa nu inregistram o diminuare mai accentuata pana la finalul anului, in conditiile in care in piata vor fi scaderi ale afacerilor si de 40-45%", a precizat Morariu.

Agentia de turism Eximtur a fost infiintata in 1993 si are 12 agentii proprii in Arad, Baia Mare, Bucuresti, Cluj Napoca, Oradea, Sibiu, Suceava si Timisoara, precum si doua sedii administrative la Cluj Napoca si Timisoara.

Compania a realizat in 2008 o cifra de afaceri de 40,5 milioane euro, in crestere cu 15% fata de anul precedent.

Parteneri : Cazare Brasov

Sursa: Bloombiz

Cutremur de 5,8 grade pe scara Richter pe Marea Neagra.



Un cutremur de 4,8 grade pe scara Richter s-a inregistrat miercuri dimineata (05.08.2009) la ora 10 : 50 de minute pe Marea Neagra.
Cutremurul s-a resimtit in toata zona Vrancei dar si in Bucuresti.
Potrivit ultimelor informatii nu exista persoane ranite si totul decurge normal.

Parteneri: Cazare Brasov

Wizz Air lanseaza din decembrie zboruri din Bucuresti si Cluj catre Grenoble

wizz air,lansare cursa,grenoble

Linia aeriana Wizz Air va opera, in perioada 12 decembrie 2009 - 27 martie 2010, zboruri directe din Bucuresti si Cluj-Napoca spre Grenoble, Franta, au anuntat reprezentantii companiei.


Cursele vor fi operate o data pe saptamana.

Tarifele pentru un singur zbor, cu toate taxele incluse, pornesc de la 220 lei pentru cursele din Cluj-Napoca si de la 260 lei pentru cursele din Bucuresti.

Compania low-cost Wizz Air a transportat, in primele 6 luni ale anului, un numar de 720.000 de pasageri pe rutele din si catre Romania, in avans cu 86% fata de perioada similara din 2008.

Parteneri : Cazare Brasov

Sursa : www.dailybusiness.ro

Elena Udrea in ancheta. Cheltuielile de la Turism, luate la puricat

Elena Udrea

Comisia parlamentara de ancheta in cazul ministrului turismului, Elena Udrea, s-a reunit astazi in prima sedinta de la constituire.

Deputatul PNL Ludovic Orban, cel care conduce aceasta comisie, a declarat, raspunzand unei intrebari din partea jurnalistilor, ca nu crede ca activitatea sa din Comisia parlamentara care ancheteaza sumele cheltuite de Ministerul Turismului poate fi interpretata ca un razboi personal cu Elena Udrea.

"Cred ca audierea dnei Udrea, daca va fi necesara, se va face dupa studierea documentelor. Dar, deocamdata vrem sa vorbeasca documentele", a spus Orban, la finalul primei sedinte, intrebat daca ministrul PD-L va fi invitat la audieri.

De asemenea, a adaugat ca decizia privind chemarea la audieri a Elenei Udrea va fi luata de plenul Comisiei din care mai fac parte deputatii PSD Aura Vasile, Robert Negoita, Vasile Bleotu, Dumitru Chirita si Nicolae Banicioiu, liberalii Claudiu Taga si Adriana Saftoiu si deputatul UDMR Lakatos Peter.

Comisia se va intruni din nou, martea viitoare, pentru audierea acelor reprezentanti ai presei care au semnalat nereguli la Ministerul Turismului.

Elena Udrea a declarat luni seara, ca va participa la sedintele comisiei in cazul in care parlamentarii nu se vor lamuri din datele postate pe site-ul ministerului si vor solicita informatii pe care ea le-ar putea pune la dispozitie.

Afla mai multe despre acest subiect pe ProTv

Parteneri : Cazare Brasov

Mai putini turisti straini au fost interesati de Romania

Sosirile si innoptarile in structurile de primire turistica cu functiuni de cazare au scazut, in primele sase luni din 2009, cu 14,4%, respectiv 17,7%, comparativ cu semestrul I din 2008, potrivit datelor transmise, marti, de Institutul National de Statistica (INS).


S1 2009 comparativ cu S2 2008

Sosirile inregistrate in structurile de primire turistica in semestrul I 2009 au insumat 2646,0 mii, in scadere cu 14,4% fata de cele din aceeasi perioada a anului anterior.

Astfel, sosirile turistilor romani in structurile de primire turistica cu functiuni de cazare au reprezentat in primele sase luni din acest an 77,9% din numarul total de sosiri, in timp ce turistii straini au reprezentat 22,1% din numarul total de sosiri, ponderi apropiate cu cele din semestrul I 2008.

Sosirile in hoteluri detin in S1 2009 o pondere de 73,9% din totalul sosirilor in structurile de primire turistica cu functiuni de cazare, in scadere cu 15,0% fata de S2 2008.

Pe de alta parte, innoptarile inregistrate in structurile de primire turistica in S1 2009 au insumat 6565,7 mii, in scadere cu 17,7% fata de cele din S1 2008.

In S1 2009, innoptarile turistilor romani au reprezentat 81,4% din numarul total de innoptari, iar turistii straini au reprezentat 18,6 %, de asemenea ponderi apropiate cu cele din aceeasi perioada a anului anterior.

In ceea ce priveste indicele de utilizare neta a locurilor de cazare in primele sase luni din 2009, acesta a fost 24,0% pe total structuri de cazare turistica, mai putin cu 6,2% fata de primele sase luni din anul anterior.

Spatiile de cazare pe nave de croaziera si la hoteluri au inregistrat insa indici mai mari de utilizare, respectiv 82,3% si 28,0%.

Pe partea de sosiri ale vizitatorilor straini in Romania, inregistrate la punctele de frontiera, acestea au fost in S1 2009 de 3450,4 mii, in scadere cu 12,7% fata de S1 2008. Astfel, majoritatea vizitatorilor straini, respectiv 95%, provine din tari situate in Europa, in timp ce din statele Uniunii Europene (UE) s-au inregistrat 63,7% din totalul sosirilor vizitatorilor straini in Romania. Dintre statele UE cele mai multe sosiri s-au inregistrat din Ungaria (38,5%), Bulgaria (19,8%), Germania (9,2%) si Italia (8,1%).

Cea mai mare scadere in primele sase luni din acest an s-a inregistrat la transportul naval - 20,5%.

Pe partea de plecari ale vizitatorilor romani in strainatate, inregistrate la punctele de frontiera, acestea au fost in primele sase luni din 2009 de 5679,9 mii, in scadere cu 0,5%, comparativ cu semestrul I 2008. Mijloacele de transport rutier au fost cele mai utilizate de vizitatorii romani pentru plecarile in strainatate (79,2% din numarul total de plecari).

In acest an s-a inregistrat o usoara crestere la transportul rutier (0,2%), comparativ cu semestrul I 2008.

Iunie 2009 comparativ cu iunie 2008

In iunie 2009, comparativ cu iunie 2008, atat sosirile, cat si innoptarile in structurile de primire turistica cu functiuni de cazare au inregistrat scaderi cu 12,9%, respectiv 11,1%.Astfel, sosirile in iunie acest an au insumat 615,6 mii. Turistii romani au reprezentat 78,3% din numarul total de sosiri, iar turistii straini 21,7% (ponderi apropiate de cele din iunie 2008). Innoptarile inregistrate in iunie 2009 au insumat 1892,3 mii (turistii romani - 85,4%, turistii straini - 14,6%).

Comparativ cu iunie 2008, in iunie 2009 s-au inregistrat scaderi la sosirile vizitatorilor straini la punctele de frontiera (-10,4%), iar la plecarile in strainatate ale vizitatorilor romani s-au inregistrat cresteri la punctele de frontiera (4,3%).


Parteneri : Cazare Brasov

Sursa: Bloombiz

Banii fac diferenta si pe litoralul romanesc!

Pentru o saptamana de vacanta intr-o statiune, unii sunt fericiti cu 300 de euro. Altii nici nu se ridica din pat, daca nu se cazeaza la 2.000 de euro.



Bogati sau saraci, e loc sub soare pentru toata lumea, cu diferenta ca unii se refac dupa o noapte de chef pe un pat cu baldachin, iar altii mananca paine cu salam pe o rogojina.

Pestrita, acesta este cuvantul pentru plaja din Mamaia, de altfel cea mai cautata dintre statiunile noastre. Mai multi tineri care dorm in paturi cu baldachin au dat pentru odihna de dupa-amiaza 100 de lei. Ce conteaza suma, dupa ce ai facut efort.

Daca banii tot nu sunt o problema, aflati ca nici nu au de ce sa se miste pentru a lua pranzul. Unii comanda pizza direct pe plaja, altii mananca pepene si beau sampanie rece.

Pentru cei de pe planeta Pamant exista varianta pranzului la pachet de la alimentara sau ciorba calda la impinge-tava. Daca vor si felul doi, nu lasa mai mult de 20 de lei...............


Afla mai multe despre acest subiect pe ProTv

Parteneri : Cazare Brasov

Campania "Romania -The Land of Choice" a inceput pe 1 august pe Eurosport

Campania de promovare a Romaniei ca destinatie turistica, "Romania -The Land of Choice", incepe sambata, 1 august, pe Eurosport, avandu-i drept protagonisti pe Nadia Comaneci, Ilie Nastase si Gheorghe Hagi, potrivit reprezentantilor Ministerul Turismului.

Primul clip al campaniei va fi difuzat pe Eurosport pe 1 august, la ora 21:30.

Simultan, pentru a marca debutul campaniei, acelasi clip va rula pe cea mai mare fatada media din Europa, Cocor Media Channel din Bucuresti, fiind preluat in direct de pe canalul Eurosport. Spotul va continua sa fie difuzat pe suportul de la Cocor si pe parcursul saptamanii viitoare.

Clipurile de promovare a Romaniei vor fi difuzate in perioada august-decembrie 2009 si pe postul CNN.

Obiectivele campaniei sunt cresterea notorietatii internationale a Romaniei ca destinatie turistica, precum si a numarului de turisti straini.

Turistii au luat cu asalt statiunile montane de pe Valea Prahovei

In timp ce orasele mari sunt aproape pustii, litoralul sau statiunile de munte freamata. Pe Valea Prahovei s-au inghesuit in special cei care nu suporta caldura.

Pana sa ajunga totusi sa ia o gura de aer curat si proaspat, au avut de trecut prin calvarul numit DN1. Intre Sinaia si Azuga masinile formau un sir de 10 kilometri.



Cel mai aglomerat a fost la miezul zilei. 1.500 de masini in fiecare ora s-au scurs bara la bara de la Bucuresti inspre Brasov.

Cand, in sfarsit, si-au vazut visul cu ochii si au ajuns la destinatie, multi au vrut direct pe platoul Bucegilor, la 2.200 de metri. Surpriza au dat de o alta coada la telecabina din Busteni..................

Afla mai multe despre acest subiect pe ProTv

Parteneri : Cazare Brasov

Daca pe litoral au ajuns 124.000 de romani nu inseamna ca au fost si multi straini

Litoralul romanesc de la Marea Neagra a fost asaltat la acest sfarsit de saptamana de peste 124.000 de turisti, statiunea preferata fiind Neptun, care a atras 36.000 de turisti.


Din numarul total insa, numai 5% sunt straini, adica circa 6.200 de persoane, conform Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, informeaza Evenimentul Zilei.

Neptun este urmata in clasament de Mamaia, cu peste 33.000 de turisti, Costinesti, aproape 23.000 si Vama Veche, cu 9.300 de persoane.

In timp ce hotelurile romanesti de pe litoralul Marii Negre incearca sa atraga clientii cu oferte care contin, printre altele, cazare gratuita pentru copii sub o anumita varsta, de cealalta parte a Marii Negre, bulgarii isi atrag clientii cu oferte ultra-all-inclusive, unde o bratara de plastic sau de cauciuc garanteaza accesul la toate salile de recreere pe langa bauturile si mancarea gratuite.

Parteneri : Cazare Brasov

Sursa: Bloombiz

Elena Udrea sustine ca ministerul ei are cele mai mici cheltuieli


Elena Udrea a declarat ca ministerul pe care il conduce are cele mai mici cheltuieli de personal si de administratie.


Ministerul Turismului are 200 de angajati, din care aproape jumatate isi desfasoara activitatea in teritoriu si la birourile de turism din strainatate, se arata intr-un comunicat de presa remis Ziare.com.

"Principalele atributii ale ministerului sunt legate de dezvoltare, promovare, reglementare si de gestionare a proiectelor de atragere de fonduri europene in domeniul turismului, astfel ca personalul institutiei este subdimensionat pentru asemenea atributii si nu poate nimeni spune ca exista vreo persoana din Ministerul Turismului care sa 'taie frunze la caini'", sustine Udrea.

Udrea mai spune ca turismul a este un domeniu "lasat de izbeliste de guvernul PNL si important pentru PSD doar atunci cand patrimoniul de stat a putut fi devalizat prin privatizari dubioase" si ca actualul Guvern a incercat sa faca ceva pentru a veni in ajutorul acestei industrii.

Parteneri : Cazare Brasov

Sursa: Bloombiz

Peste 124.500 de turisti au invadat litoralul romanesc in weekend


Peste 124.500 de turisti sunt inregistrati sambata pe litoralul Marii Negre, potrivit datelor centralizate si transmise de Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului - Litoral, precizeaza NewsIn.


Astfel, 118.660 turisti sunt romani, iar 6.202 turisti sunt straini. In functie de statiunea in care sunt cazati, cei mai multi turisti au ales Neptunul (36.000), urmand Mamaia (33.151), Costinesti (22.570), Vama-Veche (9.360), Eforie (7.571), Navodari (7.007) si Mangalia (5.025).

De asemenea, 2.385 de turisti au optat pentru Techirghiol, 1.022 pentru Constanta, 356 pentru Tuzla, 330 pentru statiunea 23 August si doar 85 pentru Agigea.

Si sambata trecuta au fost peste 120.000 de turisti pe litoralul romanesc (114.448 romani si 5.575 straini), potrivit datelor Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului - Litoral.

Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului - Litoral este o structura tripartita, care include autoritati locale, companii reprezentand initiative private si ONG-uri, cu scopul de a capitaliza si canaliza energii pozitive in favoarea dezvoltarii rivierei romanesti.

Parteneri : Cazare Brasov

Sursa: Bloombiz