O mare de bucurii in centrul Capitalei: relaxare pe marginea piscinei si o cina marina la Radisson SAS

Celor care isi petrec vara in Bucuresti, Radisson SAS le aduce marea la picioare. Nu trebuie sa mai pierzi ore intregi ca sa ajungi pe litoral, acum te poti bucura de soare, dar si de racoare si distractie chiar in inima Bucurestiului!


Hotelul Radisson SAS are o oferta marina irezistibila, care va face valuri in canicula metropolei: petreceri la piscina, peste si fructe de mare proaspete, cocktailuri spectaculoase si racoritoare.

In fiecare miercuri si joi, Pool Side Grill din gradina interioara de la Radisson SAS te asteapta intre orele 20-23, cu promotia Fish Market - The Best Catch in Town: o cina marina autentica, cu stridii, creveti, calamari, somon, ton si alte delicatese aduse direct din nada pescarilor si preparate in fata ta, in cuptorul sau pe gratarul special Texas Grill, printr-un procedeu special, care include si afumarea.

Gustul este cu adevarat unic, ca de altfel intreaga experienta a acestei cine marine. Costul: 150 RON de persoana.

Radisson SAS are si o oferta speciala de weekend, valabila de vineri pana duminica: cazare in camera dubla, Sunday brunch-ul stil bufet, un mic dejun bogat, acces gratuit la sala de fitness si la piscina acoperita a World Class Health Academy, ca si la toate facilitatile gradinii interioare, la pretul de 152 euro pe noapte pentru doua persoane.

Copiii pana la 6 ani beneficiaza de gratuitate. Locatia accesibila, in chiar inima capitalei, facilitatile unice ale gradinii interioare, serviciile de exceptie, marca Radisson SAS si cadrul natural luxuriant fac din gradina Radisson SAS cea mai la moda locatie pentru petreceri si cel mai dorit loc de distractie si relaxare din capitala!

Parteneri : www.reklama360.ro


Sursa:
Bloombiz

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu uita sa zici si prietenilor tai de aces blog.