Blue Air a lansat cursele din iarna 2009-2010 spre 16 destinatii

Compania de smart flying, Blue Air, a lansat cursele din iarna 2009-2010 spre 16 destinatii, iar orarul de iarna va incepe pe data de 25 Octombrie 2009 si va lua sfarsit pe 27 martie 2010, a anuntat joi compania, precizeaza NewsIn.


Potrivit reprezentantilor companiei, clientii Blue Air pot deja achizitiona bilete pentru cursele din iarna 2009-2010.

Primele destinatii disponibile sunt Roma, Milano, Lyon, Bruxelles, Barcelona, Madrid, Valencia, Larnaca, Salonic, Paphos, Malaga, Londra (Stansted), Paris, Lisabona, Bologna si Verona.

"Orarul de iarna Blue Air a fost elaborat luand in primul rand in calcul cele mai solicitate destinatii de catre pasagerii nostri pentru aceasta iarna, in vederea asigurarii unor vacante intocmai pe placul lor si care sa solicite bugete reduse.

In acest moment clientii Blue Air isi pot achizitiona atat bilete pentru perioada verii, cat si pentru sezonul rece. Noi cautam in continuare solutii smart de a interconecta cat mai multe destinatii care sa corespunda exigentelor pasagerilor nostri, fie ca este vorba despre destinatii de business ori de vacanta", declara directorul general al companiei Blue Air, Adrian Ionascu.

Blue Air, singura companie de smart flying cu capital 100% privat romanesc. Compania este autorizata sa efectueze zboruri regulate interne si internationale de pasageri, zboruri de tip charter la cerere si transporturi cargo.

Parteneri : Cazare Brasov


Sursa:
Bloombiz

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu uita sa zici si prietenilor tai de aces blog.