Turistii nemti sunt asteptati din nou pe litoralul romanesc!

Receptionerele si ospatarii de la mare pot incepe de-acum sa invete limba lui Goethe. De vara viitoare, in Mamaia sunt asteptati din nou turistii germani, care ne-au cam ocolit din 2007.



Un operator important, care eticheta litoralul nostru ca neprietenos, s-a razgandit si promite sa ne umple iar statiunile cu straini. Desigur, daca indeplinim cateva conditii...

In primul rand, cand vine vorba de transport, turistii germani vor sa ajunga la malul marii pe calea aerului. Au primit promisiunea unei curse rapide, mai ales ca Aeroportul Mihail Kogalniceanu se afla la doar 20 de km de Mamaia.

In al doilea rand, isi doresc tot confortul, dar la preturi "de criza". Nicio problema, spun hotelierii, care in aceasta perioada au anuntat oricum reduceri si de 30-40% la tarifele de cazare.

Si sa nu uitam ca turistilor germani le place distractia!

In acest moment, pe litoralul nostru sunt 4.000 de turisti straini. Hotelierii spun ca germanii ar fi pentru ei mana cereasca, daca ne gandim ca in 2007, cand operatorii externi s-au retras, ei aduceau pe tot sezonul estival in jur de 40.000 de turisti straini.

Parteneri : www.reklama360.ro

Sursa : www.stirileprotv.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu uita sa zici si prietenilor tai de aces blog.