Emil Boc : Functionari care trebuie sa avizeze proiecte cu fonduri UE nu vor avea vacanta

Premierul Emil Boc a cerut, joi, sefilor de servicii deconcentrate sa nu permita plecarea in vacanta a functionarilor care avizeaza proiectele finantate din fonduri comunitare, astfel incat procedurile de contractare a banilor sa fie incheiate la termen, pentru a evita pierderea fondurilor.


El a formulat solicitarea la Calarasi, unde se afla in vizita, intr-un discurs sustinut in fata sefilor de servicii deconcentrate, autoritatilor locale si parlamentarilor din zona, precizeaza Mediafax.

"Niciun functionar care are legatura directa sau indirecta cu aprobarea acestor proiecte si depunerea lor sa nu aiba vacanta. Ma refer aici la ceea ce inseamna mediu, inspectorat de stat in constructii si alte servicii deconcentrate care avizeaza proiectele depuse de autoritatile locale", a spus Boc.

Premierul a amintit ca unul dintre aceste programe, in care solicitarile de fonduri trebuie depuse si aprobate pana la sfarsitul lunii iulie, pentru o finantare comunitara de peste 700 milioane euro, este cel legat de dezvoltarea satelor.

Parteneri : www.reklama360.ro


Sursa:
Bloombiz

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu uita sa zici si prietenilor tai de aces blog.