Alerta in Muntii Fagaras! Doi turisti au fost dati disparuti !

Salvamontistii si jandarmii montani s-au mobilizat pentru a da de urma a doi turisti dati disparuti in zona. De duminica, nu se mai stie nimic de soarta celor doi barbati.



Turistii au plecat vineri in drumetie in muntii Fagaras. Unul dintre ei este din Targu Mures, iar celalalt, se pare, este cetatean maghiar.

Au urcat pe varful Moldoveanu, iar sambata noapte s-au oprit la o cabana. Duminica, in ciuda vremii ostile, s-au aventurat sa coboare la poalele Fagarasului, unde erau asteptati de cativa prieteni care urmau sa-i duca acasa cu o masina.

Turistii nu si-au facut insa aparitia, iar amicii lor au devenit ingrijorati dupa ce au incercat sa-i contacteze, dar au descoperit ca telefoanele lor mobile sunt inchise.

Au alertat echipele de interventie, care au pornit in cautarea lor. Salvamontistii spun ca in zona terenul este foarte dificil din cauza ploilor cazute in weekend, care au provocat inundatii si alunecari de teren. De altfel, 15 turisti au fost recuperati zilele trecute de pe munte, unde ramasesera izolati din cauza vremii.

Cautarile celor doi barbati vor fi reluate marti dimineata.

Parteneri : www.reklama360.ro

Sursa : www.stirileprotv.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu uita sa zici si prietenilor tai de aces blog.