Solutie de criza: Vacantele in grup, mai ieftine cu pana la 30%

Daca preturile ofertelor turistice afisate de operatorii din turism vi se par prea mari, sunt agentii de turism care ofera discounturi de pana la 30% daca mergeti in grup, si asta pentru ca au intelegeri speciale cu partenerii liniilor aeriene si cu hotelierii.


"Am avut un grup in Cipru, de 20 de persoane. In mod normal, un pachet pentru o persoana ar costa 800 euro, cu transport cu avionul, transfer si cazare sase nopti la un hotel de patru stele cu mic dejun. Pentru acest grup, tariful este de aproximativ 600 euro de persoana, aproximativ cu 25 - 30% mai putin. In plus, le-am oferit transfer, insotitor si ghid gratis. Ca bonus, putem oferi si cateva locuri gratis, in functie de marimea grupului", a declarat, pentru Gandul, Tatiana Bulubica, directorul de marketing al agentiei de turism Perfect Tour.

Discounturile pentru cei care vor sa-si petreaca vacanta cu prietenii sau familia numeroasa difera in functie de destinatie, dar si de perioada sejurului.

"Reducerile de grup se acorda, dar nu exista o regula, intrucat este vorba de destinatie si de perioada. Grup se considera in general de la minimum zece persoane. De obicei, discountul este de 3-6%. La biletele de avion, aceste reduceri se dau in functie de compania aeriana, de fapt nu este un procent de reducere, ci un tarif de grup", ne-a declarat Alin Burcea, directorul agentiei Paralela 45.

Parteneri : www.reklama360.ro


Sursa:
Bloombiz

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu uita sa zici si prietenilor tai de aces blog.