Blue Air va lansa un zbor intern pe ruta Bucuresti - Cluj-Napoca

Compania aeriana Blue Air, controlata de omul de afaceri Nelu Iordache, va lansa, miercuri, o cursa interna din Bucuresti spre Cluj-Napoca, cu retur, care va avea o frecventa de cinci zboruri pe saptamana, a anuntat, luni, operatorul low-cost.

Aceasta este a treia cursa interna a companiei, dupa Bucuresti - Arad si Suceava-Cluj-Napoca, zboruri operate cu retur. Cursele vor fi operate de cinci ori pe saptamana, de luni pana vineri.

Astfel, aeronavele vor decola din Bucuresti la ora 22:00, urmand sa aterizeze in Cluj-Napoca la 23:00, in timp ce returul va pleca la ora 20:00 din Cluj-Napoca si va ajunge in Bucuresti la ora 21:00.

"Aceasta frecventa a zborurilor vine si in intampinarea calatorilor care doresc sa plece de la Cluj-Napoca catre alte destinatii operate din Bucuresti de catre Blue Air (...). Compania Blue Air a introdus in aceasta vara 20 rute noi, venind astfel in intampinarea cerintelor de mobilitate ale calatorilor", a declarat intr-un comunicat directorul general al Blue Air, Adrian Ionascu.

Pe 15 iulie, compania a inceput operarea curselor din Cluj-Napoca catre trei destinatii, respectiv Suceava si doua destinatii externe, Venetia si Viena. Blue Air este prima companie de smart flying din Romania si are capital 100% privat romanesc.

Companie este autorizata sa efectueze zboruri regulate interne si internationale de pasageri, curse de tip charter la cerere si transporturi cargo. Flota Blue Air este formata din opt aeronave de tip Boeing 737, iar in prezent operatorul se afla in negocieri pentru achizitia a inca zece avioane de acest tip (seriile 800 si 900), al caror cost ar putea depasi un miliard de dolari, in functie de valoarea de catalog.

In 2008, compania a semnat un contract de achizitionare a cinci avioane Boeing 737.

Operatorul aerian a inregistrat anul trecut afaceri de peste 124 milioane euro si a transportat peste 1,1 milioane pasageri, in crestere cu peste 22% fata de anul precedent. Pentru acest an, compania estimeaza o cifra de afaceri de 170 milioane de euro si se asteapta sa transporte 1,7 milioane de calatori.

Parteneri : www.reklama360.ro


Sursa:
Bloombiz

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu uita sa zici si prietenilor tai de aces blog.