Elena Udrea s-a plimbat cu caleasca in Muzeul Astra din Sibiu


Ministrul Turismului, Elena Udrea, s-a plimbat, sambata, cu caleasca in Muzeul Astra din Sibiu, fiind recunoscuta de mesterii populari traditionali, care i-au oferit mici atentii, iar ministrul a promis ca va sprijini muzeul prin promovarea lui atat in tara cat mai ales in strainatate.


"Am inteles ca in primele sase luni ale anului, Muzeul Astra a avut 100.000 de turisti. Este o dovada ca turismul cultural poate atrage multi vizitatori, iar noi trebuie sa fim mandrii ca avem cu ce sa ne laudam. Din pacate, putini dintre noi stim de acest loc minunat, dar promit ca ministerul va sprijini prin promovare Muzeul Astra", a declarat Elena Udrea, transmite NewsIn.

Udrea a adaugat ca va participa la targul de case traditionale si va cumpara un proiect pe care apoi il va pune in aplicare. "Ma voi orienta acolo din zona din care provine casa, iar apoi voi cauta un teren pentru a o construi", a spus ministrul.

Udrea a primit din partea mesterilor populari un vas din cupru, o curea de ceas din piele si o papusa din porumb, toate lucrate manual.

Elena Udrea s-a aflat, vineri si sambata la Sibiu, unde a participat la inaugurarea celui de al doilea hotel Hilton din Romania. Ministrul turismului s-a plimbat si cu o masina de curse condusa de pilotul Marco Tempestini, pe o bucata din traseul Raliului Sibiului, si a vizitat statiunea Ocna Sibiului.

Parteneri : www.reklama360.ro


Sursa:
Bloombiz

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu uita sa zici si prietenilor tai de aces blog.