Vacanta de 250 de euro

Suma disponibila pentru concediu a scazut cu 30-40% fata de anul trecut, iar clientii se orienteaza in special dupa pret atunci cand isi aleg destinatia preferata.


Daca vrei sa-ti chivernisesti vacanta, cu 250 de euro poti sa te bucuri de un sejur la mare, cu masa si cazare fara pretentii, afirma Ciprian Enea, consultant besttourism. ro.

O vacanta la mare in statiunile autohtone este destul de accesibila cu acest buget, daca turistii aleg statiuni ca Eforie Nord sau Sud, Cap Aurora, sau Neptun - pentru o noapte de cazare cu mic dejun, la hotel de trei stele, preturile pornesc de la 22 de euro/persoana si ajung la 25 de euro.

In functie de confortul oferit, preturile din pensiunile montane pornesc de la 10 euro/persoana/ noapte (mai ales in zona Branului). Suma include numai cazarea, iar cei care isi doresc sa includa toate mesele trebuie sa mai dispuna de circa 23-25 de euro/zi.

Parteneri : www.reklama360.ro

Sursa: Bloombiz

1 comentarii:

Calin spunea... / 25 iunie 2009 la 11:35  

Domnul Calin de la stiri-romania-libera.blogspot.com spune ca el a fost in concediu la mamaia si preturile nu au scazut deloc, deci este o mare tapa cu vrajala asta.
De ce nu afisati preturile din toate statiunile? Eforie Nord NU va concura niciodata la preturi cu Statiunea Mamaia.
Sa fie doar o campanie Publicitara pentru Eforie Nord???!!!!!

Trimiteți un comentariu

Nu uita sa zici si prietenilor tai de aces blog.