Unita Turism Holding estimeaza afaceri de 15 milioane de euro in 2009

unita turism holdingUnita Turism Holding, cel mai mare lant hotelier din tara dupa numarul de camere, estimeaza afaceri de 15 milioane de euro anul acesta, la acelasi nivel cu cele inregistrate anul trecut, au declarat reprezentantii companiei.
Lantul hotelier Unita Turism este detinut in proportie de 98% de omul de afaceri german Josef Goshy si are o capacitate de 3.500 de camere.

"Sase dintre proprietatile Unita sunt scoase la vanzare. Hotelul Central din Suceava, pentru 3 milioane de euro, hotelul Transilvania din Targu Mures, cu 4 milioane de euro, complexul hotelier Onix-Safir din Cap Aurora, cu 6 milioane de euro, hotel Transilvania din Alba Iulia pentru 4 milioane de euro, campingul Faget, din Cluj Napoca pentru 4,5 milioane de euro si o proprietate in statiunea Fantanele pentru 7 milioane de euro", a declarat pentru DailyBusiness.ro Tiberiu Dima, director comercial al lantului hotelier.

Banii obtinuti din vanzarea acestor proprietati vor fi reinvestiti in celelalte hoteluri. Astfel, Unita Turism Holding va finaliza lucrarile de modernizare incepute la hotelurile Belvedere din Cluj Napoca, Moldova din Iasi, Sarmis din Deva si Traian din Drobeta Turnu-Severin. La incheierea sezonului estival 2009, se vor relua lucrarile de modernizare la hotelul Panoramic din statiunea Olimp.

Unita Turism Holding detine 27 de hoteluri, din care cinci hoteluri de 4 stele, sase de 3 stele si restul de 2 stele, in 15 locatii printre care Mamaia, Olimp, Cluj-Napoca, Deva, Targu-Mures sau Lacu Sarat. Capacitatea totala de cazare a retelei hoteliere depaseste 3.500 de camere si 7.000 de locuri in restaurante si baruri. Cele mai importante proprietati sunt hotelurile Amfiteatru, Belvedere si Panoramic din Olimp si Amiral si Comandor din Mamaia.

Parteneri : www.reklama360.ro

Sursa : www.dailybusiness.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu uita sa zici si prietenilor tai de aces blog.