Marriott ofera cazare gratis


Lantul hotelier Marriott, care desfasoara operatiuni si in Romania, va oferi a treia noapte de cazare gratis pentru clientii care vor rezerva trei nopti la oricare dintre hotelurile din retea situate in afara SUA si Canada, potrivit publicatiei L.A. Times.

Promotia este valabila in perioada 25 iunie-7 septembrie pentru circa 300 de hoteluri cu brandurile JW Marriott, Marriott, Renaissance si Courtyard, toate aflate in lantul Marriott. A treia noapte de cazare gratis este valabila pentru toate zilele saptamanii, cu unele exceptii. In Londra, de exemplu, nu este valabila decat pentru zilele din mijlocul saptamanii, nu si pentru weekend. In Insulele Caraibe si Hawaii, clientul poate obtine o noapte gratis numai daca va rezerva patru nopti consecutive. Pretul mediu de cazare la aceste hoteluri este de aproape 130 de euro pe noapte. In Romania, grupul american detine un hotel din brandul de lux JW Marriott (foto).

Pana de curand, unitatea a fost condusa, timp de sase ani, de cel mai longeviv manager al unui hotel de cinci stele din Bucuresti, austriacul Kurt Strohmayer. Acesta va ramane in Romania, urmand sa-si conduca aici propria firma de consultanta in domeniul hotelier. Sub conducerea sa, businessul unitatii a crescut de la circa 25 mil. euro in 2003 la peste 40 mil. euro in 2008.

In 2004, hotelul Marriott a devenit JW Marriott, brandul de top al lantului hotelier Marriott International, fiind si prima unitate a americanilor, pe palierul respectiv, din Europa Continentala. In acest moment, in Europa exista trei JW Marriott, unul in Bucuresti, unul in Capri (Italia) si altul in Londra (Marea Britanie).

Parteneri : www.reklama360.ro

Sursa : www.standard.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu uita sa zici si prietenilor tai de aces blog.