Un nou director la Aeroportul Otopeni

Tudor Jidav a fost numit director general al Aeroportului International Henri Coanda, in locul lui Sorinel Ciobanu, schimbat din functie de ministrul transporturilor Radu Berceanu, au declarat pentru NewsIn, surse din cadrul ministrului transporturilor.


Un nou director la Aeroportul Otopeni Pana acum, Tudor Jidav a ocupat functia de direcor general adjunct tehnic in cadrul aeroportului.

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, l-a demis marti pe directorul general al Aeroportului International "Henri Coanda" (Otopeni), Sorinel Ciobanu, numit in functie saptamana trecuta la propunerea PSD, intelegand ca social democratii i-au retras sprijinul.

Berceanu a trimis vineri catre Nica (Dan Nica, ministrul Adimistratiei si Internelor, si cel care s-a ocupat in mod direct de promovarea propunerilor PSD pentru ocuparea functiilor de conducere ale institutiilor pentru care responsabilitatea indeplinirii Programului de Guvernare revenea PSD, conform Protocolului „Parteneriatului pentru Romania” PD-L - PSD, n.r) o scrisoare prin care ii spunea ca hartia de la PSD cu propunerea de numire a lui Ciobanu la sefia aeroportului Otopeni are semnatura lui Geoana si ca asteapta pana luni, in cadrul sedintei de coalitie, un raspuns scris din partea social democratilor. Din moment ce nu s-a primit un astfel de raspuns, ministrul transporturilor a tras concluzia ca PSD isi retrage sprijinul pentru Ciobanu si prin urmare l-a demis", au declarat surse din minister.

"La intalnirea coalitiei de luni, 22 iunie, ora 9.00, astept din partea PSD o pozitie scrisa privind mentinerea sau nu a sustinerii pentru domnul Sorinel Ciobanu. In lipsa unei astfel de pozitii scrise, voi considera ca PSD si-a retras aceasta propunere si il voi demite pe d-l Sorinel Ciobanu", se arata in scrisoarea trimisa de Berceanu catre Nica.

Ciobanu a fost numit saptamana trecuta in functia de director general al Aeroportului International "Henri Coanda" (Otopeni). Acesta a fost trimis in judecata in 2008 pentru un prejudiciu de patru milioane de euro in urma unui schimb de terenuri. Dosarul in care este inculpat Sorinel Ciobanu are termen de judecata pe 25 iunie la Curtea de Apel Bucuresti.

Procurorii DNA il acuza pe Sorinel Ciobanu, alaturi de alte cinci persoane, ca a adus societatii un prejudiciu aeroportului Baneasade peste patru milioane de euro, dupa ce a aprobat un schimb de terenuri intre aeroport si o persoana fizica, prin care a primit un teren in Voluntari in locul unuia cu aceeasi suprafata, in zona Baneasa.

Parteneri : www.reklama360.ro

Sursa : www.wall-street.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu uita sa zici si prietenilor tai de aces blog.