Ministerul Turismului vrea publicitate outdoor gratuita pentru campania "Turist in Romania"

Ministerul Turismului (MT) a lansat un anunt catre societatile de publicitate outdoor, prin care le solicita sa puna la dispozitia ministerului, gratuit, panouri publicitare, pentru viitoarea campanie de promovare a turismului intern, "Turist in Romania", a comunicat, vineri, MT, potrivit NewsIn.


"Societatile de acest gen sunt rugate sa puna la dispozitia ministerului, in mod gratuit, panourile publicitare de tip outdoor pe care le au disponibile in perioada 10 iulie - 31 august 2009", se arata in comunicatul ministerului.

Campania "Turist in Romania" a Ministerului Turismului are ca obiectiv promovarea destinatiilor romanesti pe plan intern, in scopul de a constientiza consumatorii de produse turistice cu privire la atractiile pe care Romania le ofera si pentru a determina cat mai multi romani sa isi petreaca vacantele in tara.

Pentru realizarea campaniei "Turist in Romania", care ar trebui sa se desfasoare in perioada 1 august - 25 decembrie 2009, potrivit unui anunt de licitatie al MT, institutia condusa de Elena Udrea va cheltui circa 3.974.790 lei, fara TVA. Banii provin de la bugetul de stat.

Parteneri : www.reklama360.ro

Sursa: Bloombiz

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu uita sa zici si prietenilor tai de aces blog.