CJ Maramures vrea sa amenajeze partii de schi cu 23 mil. euro

Consiliul Judetean Maramures va organiza, in august, doua licitatii pentru a desemna firmele care se vor ocupa de amenajarea domeniului schiabil din zonele Mogosa Baia Sprie si Izvoarele Boriste, valoarea celor doua proiecte fiind de 23 milioane de euro.

Cele doua contracte se vor derula pe o perioada de 2 ani si vor viza construirea a doua partii de schi si amenajarea a doua instalatii de transport pe cablu tip telegondola, potrivit unui anunt de participare al institutiei, citat de Mediafax.

Pentru amenajarea domeniului schiabil din Baia Sprie, CJ Maramures va plati circa 9,8 milioane de euro, fara TVA.

Firmele care doresc sa participe la licitatie trebuie sa depuna doua garantii de participare si de executie in valoare de 400.000 lei, respectiv 7,5% din valoarea contractului.

Termenul limita pentru primirea ofertelor este 17 august.
In ceea ce priveste investitiile din statiunea Izvoarele Boriste, valoarea estimativa a proiectului, fara TVA, este de 13,2 milioane de euro.

Investitorii interesati de licitatie vor trebui sa depuna doua garantii de participare si de buna executie de 550.000 lei, respectiv 7,5% din valoarea contractului, fara TVA.

Totodata, firmele trebuie sa arate ca in ultimii 3 ani au avut o cifra de afaceri cel putin egala cu valoarea estimata a contractului fara TVA.

Termenul limita pentru primirea ofertelor este 14 august.
Finantarea celor doua proiecte se va face, in principal, prin fonduri locale si de la bugetul Ministerului Turismului.

Parteneri www.reklama360.ro

Sursa : www.dailybusiness.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu uita sa zici si prietenilor tai de aces blog.