Meniu de criza la Pizza Hut


Lantul de restaurante Pizza Hut va lansa in aceasta vara un nou meniu, denumit Big Eat Tiny Price, dedicat celor cu bugete restranse, potrivit site-ului PlanetRetail.com.

Multa mancare si preturi mici este ceea ce doreste toata lumea, iar noi le oferim clientilor aceasta”, se arata in comunicatul companiei dat publicitatii. Totodata, oficialii Pizza Hut au dezmintit speculatiile din ultima vreme legate de o eventuala operatiune de rebranding. “Pizza Hut nu-si va schimba numele. Suntem mandri de numele nostru si-l vom pastra in continuare. In unele campanii de marketing ne-am autodenumit The Hut, dar asta nu inseamna ca ne vom schimba denumirea”, a declarat Brian Niccol, CMO in cadrul companiei.

Pizza Hut a anuntat recent lansarea unui canal de televiziune numit Hut TV, cu circulatie interna, in cadrul propriilor unitati. Momentan, canalul este instalat in 20 de unitati din Florida si patru din Dallas, urmand ca, pana in 2010, reteaua sa fie extinsa in cat mai multe restaurante din Statele Unite.


Parteneri : www.reklama360.ro

Sursa : www.standard.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu uita sa zici si prietenilor tai de aces blog.