"Memorialul" Michael Jackson a adus venituri din turism evaluate la 4 mil. $


Impactul ceremoniei memoriale Michael Jackson asupra economiei orasului Los Angeles este evaluat la circa 4 mil.$, incasari care se traduc in tarifele de cazare, note de plata la restaurante si vanzari de suveniruri, relateaza L.A Times.

"Magnitudinea acestui eveniment este de 10 pana la 100 de ori mai mare decat al oricarui alt eveniment din oras", a spus John Kelly, directorul general al hotelului Holiday Inn, amplasat vizavi de arena Staples Center, unde a avut loc ceremonia de comemorare.

Toate cele 195 de camere ale hotelului au fost rezervate la doua zile de la anuntul ca ceremonia va avea loc la Staples Center, a declarat Kelly.

Si in cazul hotelului Hilton din Los Angeles s-a inregistrat o crestere a gradului de ocupare la peste 80%, fata de 60% cat este in mod normal in aceasta perioada a anului.

Parteneri www.reklama360.ro

Sursa : www.dailybusiness.ro

1 comentarii:

gabi spunea... / 9 iulie 2009 la 10:13  

mda...trist dar adevarat...stiati ca orase din germania si ungaria au oferit bani frumosi (intre 1.500.000 si 5.000.000 euro) echipelor romanesti din champions league sa joace acolo?! ala turism!

Trimiteți un comentariu

Nu uita sa zici si prietenilor tai de aces blog.