Hotelul de 5 stele Palm Beach din Mamaia a fost declasificat

Ministerul Turismului a declasificat hotelul Palm Beach din Mamaia de la 5 la 4 stele, aceasta fiind prima unitate de cinci stele din Romania careia i-a fost coborat nivelul de clasificare, pentru deficiente privind personalul si calitatea serviciilor.

"In urma unui control intreprins in data de 3 iunie de catre reprezentantii Directiei Generale de Control si Protectie a Turistilor din Ministerul Turismului, hotelul Palm Beach din Mamaia a fost declasificat de la cinci la patru stele pentru nerespectarea prevederilor legale privind criteriile minime de clasificare a structurilor de cazare", au declarat agentiei Mediafax reprezentantii Ministerului Turismului.

Astfel, hotelului ii lipsea sistemul de trezire a clientilor, obligatoriu pentru o unitate de cinci stele, nu beneficia de serviciu de birou, reprezentat de prezenta in fiecare camera a unei mape, cu pix si hartie, si ii lipseau, de asemenea, spatiile pentru vanzarea diverselor produse.

Reprezentantii ministerului au mai constatat ca unitatea era deficitara si in ceea ce priveste personalul, la Palm Beach neexistand nici portar, nici angajat care sa care bagajele turistilor.

"In plus, am gasit mizerie si dezordine intr-o curte interioara a hotelului, unde erau depozitate resturi menajere si nemenajere", au adaugat reprezentantii ministerului.

Unitatea are 50 de camere, doua sali de conferinte, piscina si un restaurant de 350 de locuri.

Hotelul Palm Beach era unul dintre cele patru hoteluri de cinci stele din statiunea Mamaia, alaturi de Rex, Vega si hotelul Mamaia. In afara de acestea, pe litoralul romanesc mai exista un singur hotel de cinci stele, Saturn, deschis in anul 2007 in statiunea careia ii poarta numele.

Palm Beach se afla in proprietatea omului de afaceri libanez Charbel Maroun, a carui principala afacere in Romania este plasata in afara turismului, firmele detinute de el fiind specializate in efectuarea de lucrari de reparatii si agenturare de nave.

Parteneri : www.reklama360.ro

Sursa : www.bloombiz.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu uita sa zici si prietenilor tai de aces blog.