George Copos reclasifica Hilton pe numele Ana Hotels

George Copos, proprietarul Hotelului Athenee Palace Hilton din Capitala, a depus la Ministerul Turismului (MT), cerere de reclasificare pe numele noii societati care administraza unitatea hoteliera, respectiv Ana Hotels, potrivit reprezentantilor MT.

George Copos reclasifica Hilton pe numele Ana Hotels In urma unui control efectuat miercuri de Ministerul Turismului s-a constatat ca hotelul avea certificat de clasificare emis pe numele unei alte societati fata de cea pe care functioneaza in prezent, respectiv Ana Hotels, conform NewsIn.

"In urma controlului, proprietarii hotelului au primit termen de 30 de zile pentru a obtine certificat de clasificare pe noua societate", a declarat, vineri, ministrul turismului, Elena Udrea.

Hotelul a fost si amendat cu 4.000 de lei.

O alta problema pe care hotelul o are este cea a locurilor de parcare, deoarece Primaria Capitalei a reziliat contractul cu firma Dali care incheiase un contract de inchiriere cu Ana Hotels.

Potrivit normelor de clasificare a unitatilor de cazare, pentru a avea cinci stele un hotel trebuie sa ofere clientilor, printre altele, locuri de parcare.

Parteneri : www.reklama360.ro

Sursa : Wall-Street.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu uita sa zici si prietenilor tai de aces blog.