Cele mai exclusiviste hoteluri din lume

Miliardarii plictisiti de "banalele" statiuni de cinci stele sunt clientii ideali pentru hotelurile care ofera mai mult decat servicii de lux. "Elitele" sunt dispuse sa plateasca si 13 000 de $ pe noapte, pentru a avea parte de experientele unice oferite de cele mai exclusiviste hoteluri din lume.


Revista Forbes dezvaluie unde isi petrec vacantele cei mai bogati oameni ai lumii.

Hotelul Angkor (Cambodgia) este un conac francez din 1930 renovat de curand, care ofera doar un singur apartament, dar unul spectaculos.

Asternuturile Frette, cel mai prestigios brand de accesorii pentru casa, si perne din matase naturala impodobesc patul unicat.

In plus, hotelul-apartament pune la dispozitia oaspetilor un iBook, un iPod si un telefon mobil, pe langa jacuzzi, un rain shower si terasa de pe acoperis, unde se serveste masa.

Auberge du Soleil (California)

Acest hotel exclusivist aduce atmosfera de pe Coasta de Azur, in Napa Valley. Camerele sunt amenajate in stil mediteranean, foarte chic, cu verande umbrite de o perdea de plante cataratoare.

Pe langa frumusetea zonei, hotelul ofera si alte avantaje: un restaurant de lux, spa-ul amenajat artistic si terasa unde oaspetii pot gusta din vinuri rare.

De pe lista Forbes nu putea lipsi hotelul Ritz, din Paris.

In niciun alt loc oaspetii nu sunt mai rasfatati ca la Ritz, un simbol al luxului clasic.

Oricine ar simti ca are "sange albastru"
, daca ar dormi in patul regesc, incojurat de mobile din epoca lui Ludovic XV, protejat de draperiile grele din catifea.

Dimineata este de ajuns sa suni o data din clopotel, pentru ca valetii si menajerele sa se adune imedidat in jurul tau, pentru a-ti indeplini cea mai mica dorinta.

Serviciile exceptionale de la Ritz sunt legendare si nu poti vorbi de hotel fara sa te gandesti si la personalul extrem de manierat.

Muntele de Jad (Santa Lucia)


Hotelul a fost astfel construit pentru ca privelistea catre cei doi munti gemeni din Santa Lucia sa fie de-a dreptul ireala.

Arhitectul Nick Troubetzko a proiectat apartamentele astfel incat sa se deschida complet catre splendoarea din jur, fara sa incalce insa intimitatea oaspetilor.

Fiecare camera, cu un perete deschis catre golf, are o piscina semiinterioara, o zona de trecere dinspre intimitatea camerei catre peisajul bogat din exterior.

O noapte in acest hotel, costa, in medie, 1600 de dolari.

The Old Course Hotel (Scotia)
este un paradis pentru impatimitii golfului.

Hotelul este vestit pentru pozitia sa, chiar in inima legendarul teren de golf St. Andrews, cu o vechime de 600 de ani.

Pe langa privelistea extraordinara, hotelul se mandreste si cu un nou centru Water Spa, cu o piscina completata de o cascada articifiala si hydromasaj, un tratament perfect pentru a te relaxa dupa o runda de golf.

Apartamentele de lux, cu bai din marmura, ajung la 1800 de $ pe noapte.

Four Seasons (Mexic)


Un apartament in acest hotel costa pana la 13 000 de $ pe noapte. Cel mai scump apartament este de fapt o casuta cu 5 camere cu vedere spre mare, proiectata de catre arhitectul Diego Vilasenor,

Nu puteau lipsi un rain shower cu apa Vichy, sala de gimnastica privata si o bucatarie complet utilata.

In plus, oaspetii se bucura de propriul foisor, langa piscina, unde sunt serviti din ora in ora cu gustari si fructe.

Oberoi Udaivilas Hotel (India)


Nu este o supriza ca acest hotel, situat pe tarmul lacului Pichola, in inima romanticului tinut Rajasthan, se mentine de ani de zile in topul hotelurilor exclusiviste.

Fiecare detaliu, de la paravanele din matase si gradinile private, pana la ceremonia primirii oaspetilor, pe un vas, evoca splendoarea din Naharajas.

Privelistea asupra palatului din oras iti taie respiratia, iar fiecare apartament are un valet personal.

In Curtain Bluff ( Antigua)
te poti bucura nestingherit de pescuit, scufundari, waterski, kayak sau cursuri de yoga, la un pret cuprins intre 1000 si 3000 de $ pe noapte.

“Avem cel mai prietenos personal din Caraibe”, se mandreste Michelle Hulford care, impreuna cu raposatul Howard, conduce hotelul de 45 de ani.

In fiecare vineri, Michelle invita personal oaspetii la un cocktail pe terasa apartamentului sau, deasupra falezei.

Jucatorii de golf carora le place sa calatoreaca in stil, sunt deja familiarizati cu Casa Palmero din California.

Conacul de pe plaja este o oaza de liniste, confort si atentie pentru oaspeti.

Clayoquot Wilderness Camp


O excursie in salbaticie nu trebuie neaparat sa fie lipsita de stil.

Asta ofera tabara Clayoquot, in British Columbia: corturi albe de panza, sub care te rasfata un semineu, covoare persane, si un pat cu baldachin acoperit de cuverturi din pene

Totul este amenajat perfect pentru a te relaxa dupa o zi de kayak.

Sapte nopti in aceasta tabara de lux costa pana la 11 000 de $.

Cei 12 Apostoli, Capetown, in Africa de Sud


Ce poate fi mai frumos decat sa ai parte de masaj in timp ce poti privi linistit balenele si delfinii.

Privelistile pe care le ofera hotelul spre Table Mountain si spre ocean sunt atat de frumoase, incat te vei hotari cu greu spre ce minunatii vrei sa se indrepte ferestrele camera tale.

Sursa: Bloombiz

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu uita sa zici si prietenilor tai de aces blog.