Blue Air va anula in perioada 13-26 ianuarie trei zboruri Bucuresti-Viena

Compania Blue Air va anula, in perioada 13-26 ianuarie, trei zboruri pe ruta Bucuresti-Viena, cu retur, din motive comerciale, a anuntat, joi, operatorul low-cost.


Zborurile respective erau programate pentru operare pe 13, 20 si 26 ianuarie.

"Pasagerii care au cumparat bilete de zbor pe aceasta destinatie vor fi reprogramati pentru alte curse sau li se va rambursa banii, in functie de decizia fiecarui calator", a declarat, joi, agentiei MEDIAFAX, directorul de marketing al Blue Air, Florentina Ivan.


Compania este autorizata sa efectueze zboruri regulate interne si internationale de pasageri, curse de tip charter la cerere si transporturi cargo.

Flota companiei include noua aeronave Boeing 737, operatorul aflandu-se in negocieri pentru achizitia a inca noua avioane de acest tip (seriile 800 si 900), al caror cost ar putea depasi un miliard de dolari, in functie de valoarea de catalog.

In 2008, compania a semnat contracte pentru achizitionarea a cinci avioane Boeing 737 Next Generation, respectiv doua aeronave din seria 800 si trei din seria 900.

Blue Air a inregistrat in 2008 o cifra de afaceri de peste 124 milioane euro si a transportat peste 1,1 milioane pasageri, in crestere cu peste 22% fata de 2007.

Pentru 2009, compania estimeaza afaceri de 170 milioane de euro si 1,7 milioane de calatori.

Pana in prezent nu au fost comunicate rezultatele finale pe anul trecut.

Sursa: Bloombiz

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu uita sa zici si prietenilor tai de aces blog.