Eximtur a incasat peste 1,2 milioane lei din tichete de vacanta

Agentiile de turism Eximtur au comercializat pana in 2 august 2009 sejururi achitate cu tichete de vacanta in valoare de peste 1,2 milioane lei, a comunicat miercuri compania, citata de NewsIn.


"Sunt deja peste 900 de familii care au plecat in vacanta prin agentia noastra datorita tichetelor de vacanta.

Angajatorii au inteles ca oferirea de tichete de vacanta in locul primelor ii avantajeaza atat pe ei, cat si pe angajatii lor.

Nu in ultimul rand, se asigura si grad de ocupare pentru hotelurile de 2 si 3 stele de pe litoral si din statiunile balneo-montane", a spus directorul general al Eximtur, Lucia Morariu.

Reprezentantul agentiei de turism a declarat, la inceputul lunii iulie, pentru NewsIn, ca Eximtur a inregistrat in primele sase luni ale anului o scadere a vanzarilor cu circa 25% si o diminuare a cifrei de afaceri cu aproximativ 20%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

"Vanzarile pentru destinatiile interne au scazut in primele sase luni ale anului cu circa 15% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce pe destinatiile externe vanzarile s-au diminuat cu apoximativ 25%.

Cifra de afaceri s-a redus cu 20% fata de nivelul inregistrat in semestrul intai al anului trecut.

Speram sa nu inregistram o diminuare mai accentuata pana la finalul anului, in conditiile in care in piata vor fi scaderi ale afacerilor si de 40-45%", a precizat Morariu.

Agentia de turism Eximtur a fost infiintata in 1993 si are 12 agentii proprii in Arad, Baia Mare, Bucuresti, Cluj Napoca, Oradea, Sibiu, Suceava si Timisoara, precum si doua sedii administrative la Cluj Napoca si Timisoara.

Compania a realizat in 2008 o cifra de afaceri de 40,5 milioane euro, in crestere cu 15% fata de anul precedent.

Parteneri : Cazare Brasov

Sursa: Bloombiz

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu uita sa zici si prietenilor tai de aces blog.