Elena Udrea in ancheta. Cheltuielile de la Turism, luate la puricat

Elena Udrea

Comisia parlamentara de ancheta in cazul ministrului turismului, Elena Udrea, s-a reunit astazi in prima sedinta de la constituire.

Deputatul PNL Ludovic Orban, cel care conduce aceasta comisie, a declarat, raspunzand unei intrebari din partea jurnalistilor, ca nu crede ca activitatea sa din Comisia parlamentara care ancheteaza sumele cheltuite de Ministerul Turismului poate fi interpretata ca un razboi personal cu Elena Udrea.

"Cred ca audierea dnei Udrea, daca va fi necesara, se va face dupa studierea documentelor. Dar, deocamdata vrem sa vorbeasca documentele", a spus Orban, la finalul primei sedinte, intrebat daca ministrul PD-L va fi invitat la audieri.

De asemenea, a adaugat ca decizia privind chemarea la audieri a Elenei Udrea va fi luata de plenul Comisiei din care mai fac parte deputatii PSD Aura Vasile, Robert Negoita, Vasile Bleotu, Dumitru Chirita si Nicolae Banicioiu, liberalii Claudiu Taga si Adriana Saftoiu si deputatul UDMR Lakatos Peter.

Comisia se va intruni din nou, martea viitoare, pentru audierea acelor reprezentanti ai presei care au semnalat nereguli la Ministerul Turismului.

Elena Udrea a declarat luni seara, ca va participa la sedintele comisiei in cazul in care parlamentarii nu se vor lamuri din datele postate pe site-ul ministerului si vor solicita informatii pe care ea le-ar putea pune la dispozitie.

Afla mai multe despre acest subiect pe ProTv

Parteneri : Cazare Brasov

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu uita sa zici si prietenilor tai de aces blog.