Vacanta la schi, cu preturi incepand de la 14 euro/noapte

Pasionatii sporturilor de iarna pot petrece o vacanta la schi, la preturi cuprinse intre 14 si 229 euro, pe noapte. Cea mai ieftina destinatie este Bulgaria, unde o noapte de cazare costa 14 euro. La polul opus, un sejur de 3 nopti, intr-un hotel de 4 stele din Austria costa 229 euro.


Potrivit unui top intocmit de Money.ro, turistii care isi doresc sa petreaca o vacanta la schi in Bulgaria vor plati 14 euro, pe noapte, pentru o camera dubla, cu mic dejun inclus.

Oferta este valabila prin agentia Klever Travel, pana la 9 februarie, pentru statiunea Bansko.

In topul celor mai ieftine destinatii pentru vacanta de schi, Bulgaria este urmata de statiunea Poprad din Slovacia. Aici, turistii vor plati 26 euro pentru o noapte de cazare la un hotel de 3 stele, in pret fiind inclus si micul dejun. Oferta este valabila prin agentia Solis Travel.

Elvetia si Austria raman printre cele mai scumpe locatii de petrecere a vacantei de iarna. In statiunea Saas Grund din Elvetia, o noapte de cazare in camera dubla ajunge si la 34 de euro, intr-un hotel de 3 stele, cu micul dejun inclus.

Unul dintre cele mai scumpe sejururi este cel din Austria. Pachetul turistic include 3 nopti cazare in camera dubla, intr-un hotel de 4 stele, in statiunea Innsbruck, demipensiune si ski pass in zona Axamer Lizum & Glungezer & Schlick & Muttereralm.

Oferta este operata prin agentia de turism Best Holidays si costa 229 euro.

Sursa: Bloombiz

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu uita sa zici si prietenilor tai de aces blog.