Distractie e la inaltime in statiunea Paltinis!

Putini au fost turistii care n-au incercat zapada aproape perfecta: adultii ca sa-si mai dezmorteasca muschii, copiii ca sa castige trofeul unei competitii special organizate pentru ei.



17 concurenti mari de-o ,,schioapa", dar cu o vointa cat muntele, au strabatut ca sagetile cei peste 1.100 de metri cat masoara partia de schi din Paltinis. O nimica toata - au spus la linia de sosire, imbujorati de emotie dar si de ger. Nu va trece mult pana cand ii vom vedea la televizor, in marile concursuri, e sigura o micuta schioare:

Unii dintre participanti se lauda deja ca au experienta zapezii, ale carei taine le-au deprins tot pe partia de la Paltinis.

Desi pe podium n-a fost loc pentru toata lumea, fiecare concurent a primit ca premiu fructe si sucuri naturale, sa aiba energie la viitoarele competitii.

Performantele celor mici i-au cam facut sa paleasca de invidie pe adultii care si-au incercat priceperea pe partie. Incurcati de asemenea rivali, multi s-au multumit cu o singura coborare, dupa care au facut coada la telescaun.

La Paltinis, stratul de zapada masoara acum 14 centimetri si se poate schia de minune, in ciuda temperaturii care a ajuns sub 0 grade Celsius.

Afla mai multe despre acest subiect pe ProTv

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu uita sa zici si prietenilor tai de aces blog.