Frigul a pastrat partiile in conditii excelente pe Valea Prahovei

Turistii au simtit ca e rost de distractie, iar hotelierii spun ca au locurile rezervate in proportie de aproape suta la suta.



Pe partia din Predeal, schiorii au avut parte si de un spectacol inedit: i-a acompaniat un lautar. Si se vor putea distra pana tarziu in noapte, pentru ca va fi pornita instalatia de nocturna

Nu toata lumea care a fost vineri pe partie a venit la distractie. Cativa studenti de la faculatea de sport au avut mari emotii pe schiuri. Ei au dat examenul la proba practica.

Si la Sinaia, partiile sunt pline. La 2000 de metri altitudine, turistii au de ales intre Valea Dorului si Valea Soarelui. Putem ajunge numai cu telecabina, iar aici schiorii se pot bucura de un strat de zapada de 60 de cm.

Cei care nu vor prea multa agitatie in jur pot merge Azuga, unde au la dispozitie doua partii: Sorica si Cazacu - se poate ajunge cu masina, la peste 900 de metri altitudine.

Si la Busteni, pe partia Calinderu, cu un grad de dificulatte mediu se schiaza excelent.

Mare atentie insa pentru cei care vor sa ajunga in muntii Fagaras. Riscul de avalanse este foarte mare. Salvamontistii au inchis toate traseele din zona Balea Lac, la peste 2000 de metri altitudine si le recomanda turistilor sa evite drumetiile.

Sursa: ProTv

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu uita sa zici si prietenilor tai de aces blog.